Beleef met een trip naar AC Milan de pracht van de Serie A

ADVERTORIAL – Voor Tijjani Reijnders is een droom uitgekomen met zijn toptransfer naar AC Milan. Wil jij de Rossoneri snel in actie zien in het iconische San Siro? Bij VI Travel kun je dat mogelijk maken!

Beleef met een trip naar AC Milan de pracht van de Serie A
© Pro Shots

Schrijf je in voor de VI Travel nieuwsbrief en win een voetbalreis voor twee personen (t.w.v. €499,-)

Reijnders hoefde geen twee keer na te denken toen hij hoorde van de interesse van AC Milan, zo vertelde de aanwinst van de Italiaanse grootmacht kort na zijn presentatie. De 24-jarige middenvelder dacht terug aan de gouden periode met Marco van Basten en Ruud Gullit en aan de beelden van zijn idool Ronaldinho, die ook het shirt van Milan droeg. Stuk voor stuk waren ze spelers voor wie het publiek naar San Siro kwam. Binnenkort is het aan Reijnders zelf om te schitteren in een van de mooiste voetbaltheaters van Italië.

Met de van AZ overgekomen middenvelder als een van de aanwinsten gaat Milan proberen Napoli van de troon te stoten. De titelkandidaat werd vorig seizoen vierde in de Serie A en bereikte in de Champions League de halve finale, mede door sterke prestaties in eigen huis. Wil jij de magie van San Siro binnenkort beleven? Met VI Travel kun je onder meer de topper tegen Juventus bezoeken.

Een of twee overnachtingen

VI Travel biedt voor onderstaande wedstrijden een pakket aan met wedstrijdkaart, minstens één overnachting en ontbijt. Het verschil zit in het feit dat de definitieve speeldagen en -tijden in de Serie A nog niet allemaal vaststaan. Bij wedstrijden waar één overnachting bij zit, is de speeldag en -tijd reeds bevestigd en heb je na de wedstrijd een overnachting in een hotel in het centrum van de stad.

Als je een wedstrijd kiest waar twee overnachtingen zitten, ben je er in elk geval zeker van dat je de wedstrijd op zaterdag of zondag kan bezoeken. Bijkomend voordeel? Je hebt een extra dag om van de stad Milaan te genieten!

Het is ook mogelijk om losse wedstrijdkaartjes te kopen. Klik voor het gehele aanbod op één van onderstaande aanbiedingen!

AC Milan - Torino
Zaterdag 26 augustus
Aftrap: 20:45
Vanaf €254,- p.p. (wedstrijdkaart, één overnachting en ontbijt)

AC Milan - Hellas Verona
Zaterdag 23 september
Aftrap: 15:00
Vanaf €339,- p.p. (wedstrijdkaart, twee overnachtingen en ontbijt)

AC Milan - Lazio
Zaterdag 30 september
Aftrap: 15:00
Vanaf €339,- p.p. (wedstrijdkaart, twee overnachtingen en ontbijt)

AC Milan - Juventus
Zaterdag 21 oktober
Aftrap: 15:00
Vanaf €439,- p.p. (wedstrijdkaart, twee overnachtingen en ontbijt)

Vroeg boeken is voordeliger

VI Travel zit kort op de bal en daarom de voetbaltrips tegen scherpe prijzen aanbieden. Een belangrijke tip voor jou als voetballiefhebber: zorg dat je op tijd boekt! Hiermee ben jij namelijk verzekerd van de meest lage prijzen, die meestal oplopen naarmate de wedstrijd dichterbij komt.

Prik dus snel een datum waarop jij en je vrienden, partner, familie en/of teamgenoten een tripje willen maken. Bij VI Travel kies je vervolgens de mooiste wedstrijden uit!

Bekijk hier het volledige aanbod van VI Travel.

Bekijk hier al onze video's