Belangrijke week breekt aan voor Bergwijn en Lozano

Reacties

PSV wil op weg naar het belangrijke Europese duel met FC Basel rust in de selectie. Het betekent dat er een belangrijke periode aanbreekt voor Hirving Lozano en Steven Bergwijn.

Belangrijke week breekt aan voor Bergwijn en Lozano

Beide spelers worden al maandenlang in verband gebracht met een grote transfer. Hoewel er volop geïnformeerd is, heeft PSV tot dusverre op geen van beide spelers een bod ontvangen. De ambities van beide spelers zijn bekend, maar ondertussen naderen voor PSV al cruciale Europese wedstrijden in de tweede voorronde van de Champions League. Op 23 juli komt FC Basel op bezoek, een week later volgt de return in Zwitserland.

Om de wedstrijdvoorbereiding van trainer Mark van Bommel goed te laten verlopen, wil PSV geen onverwachte lastminute-transfers vóór Basel-thuis. Met andere woorden: clubs die nog voor het heenduel zaken willen doen, zullen zich op zijn laatst volgende week moeten melden in Eindhoven. Daarna valt er pas na het thuisduel weer te praten. Het houdt dus in dat er een belangrijke week voor de deur staat voor zowel Lozano als Bergwijn.

Verdediger
Zelf verwacht PSV zich overigens voor Basel-thuis nog te versterken met een rechter centrale verdediger, als opvolger van de transfervrij vertrokken Daniel Schwaab. Deze mandekker wordt na Robbin Ruiter, Ibrahim Afellay, Bruma en Toni Lato de vijfde zomerversterking.

Ondertussen staat de club zoals bekend nog open voor een vertrek van een aantal spelers. Voor Bart Ramselaar is geen perspectief in Eindhoven, terwijl de club Gastón Pereiro gezien zijn nog maar één jaar doorlopende contract graag wil verkopen.

Bayern zoekt opvolgers Robbery: Sancho, Sané of toch Steven Bergwijn?
Toekomst Lozano: Napoli, Everton of via extra jaar PSV naar absolute top?
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.