Bekijk de loting van de eerste ronde in het bekertoernooi

Reacties

De loting voor de eerste ronde in het hoofdtoernooi van de strijd om de TOTO KNVB heeft onder meer een Brabantse derby tussen RKC Waalwijk en Willem II opgeleverd.

Bekijk de loting van de eerste ronde in het bekertoernooi
© Pro Shots

FC Twente gaat op bezoek bij OSS'20 uit de Derde Divisie. Ook FC Utrecht wacht een uitwedstrijd tegen een club van het vierde niveau: tegen SteDoCo. SC Heerenveen gaat een uitduel spelen met AFC uit de Tweede Divisie.

FC Groningen kruist de degens met Helmond Sport in eigen huis en het dramatisch presterende PEC Zwolle stuit met De Graafschap eveneens op een Keuken Kampioen Divisie-club.

De wedstrijden worden tussen 26 en 28 oktober afgewerkt. In totaal werden er 27 duels geloot. De Europees spelende clubs (Ajax, AZ, Feyenoord, PSV en Vitesse) stromen pas in de zestiende finale in.

De eindstrijd van het KNVB-bekertoernooi 2021/22 is op 17 april. Ajax triomfeerde vorig seizoen in het KNVB-bekertoernooi door Vitesse te verslaan in de finale.

Alle affiches in de eerste ronde:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.