Bekijk de beelden: Mourinho schittert in videoclip rapper Stormzy

Reacties
Bekijk de beelden: Mourinho schittert in videoclip rapper Stormzy
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Britse rapper Stormzy heeft een nieuw nummer uitgebracht ('Mel made me do it') en heeft José Mourinho zo ver gekregen om zijn opwachting te maken in de videoclip.

Wanneer Stormzy de woorden 'I prefer not to speak' gebruikt, duikt Mourinho op in de video. De trainer van AS Roma houdt daarop zijn vingertje voor zijn mond.

Mourinho gaf in 2014 als manager van Chelsea een interview na een 1-0 nederlaag tegen Aston Villa. Toen de verslaggever de Portugees vroeg naar zijn reactie op de rode kaarten voor Willian en Ramires, zei Mourinho: 'I really prefer not to speak. If i speak I'm in big trouble.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.