Bekerduel FC Twente-Feyenoord live op tv, Ajax-Barendrecht niet

Reacties

Zes van de zestien wedstrijden in de tweede ronde van het toernooi om de TOTO KNVB-beker worden live uitgezonden op televisie. ESPN kiest voor onder andere de Eredivisie-onderonsjes FC Twente-Feyenoord, PSV-Fortuna Sittard en SC Cambuur-NEC.

Bekerduel FC Twente-Feyenoord live op tv, Ajax-Barendrecht niet
© Pro Shots

Op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 december wordt de volgende bekerronde afgewerkt. Die begint op dinsdag om 18.45 uur met ADO Den Haag tegen de amateurs van Gemert. De wedstrijd komt live op ESPN, net als NAC Breda-FC Utrecht. Supporters van FC Emmen, PEC Zwolle en MVV Maastricht zullen een kaartje moeten kopen of kunnen slechts de samenvatting zien.

De kraker van de woensdag is de wedstrijd tussen Twente en Feyenoord, de huidige nummer zes en drie van de Eredivisie. ESPN zendt de wedstrijd vanaf 18.45 uur uit. Om 21.00 uur is het de beurt aan PSV-Fortuna. Onder andere Ajax-Barendrecht, Vitesse- Sparta Rotterdam en AZ-Heracles Almelo worden niet live uitgezonden.

Op donderdag wordt de bekerronde afgesloten met twee wedstrijden die allebei live worden uitgezonden. Om 18.45 uur is dat Cambuur-NEC en om 21.00 uur staat SC Heerenveen tegen De Treffers uit Groesbeek op het programma.

Het programma in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi:


Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.