Begeerde Kadioglu verbindt toekomst aan NEC

Reacties

Ferdi Kadioglu blijft NEC trouw. De aanvallende middenvelder heeft een akkoord bereikt met de clubleiding over een nieuw contract tot medio 2021.

Begeerde Kadioglu verbindt toekomst aan NEC

Het oude contract van de achttienjarige Kadioglu liep in de zomer van 2019 af, maar daar komen dus twee extra jaren bij. Het is de uitkomst van langdurige onderhandelingen die afgelopen zomer nog stuk leken te lopen toen Vitesse belangstelling toonde.

'Ik voel me goed bij NEC en heb vertrouwen in de club. Ik heb me hier als speler en als persoon kunnen ontwikkelen. We gaan door met hard werken aan de ambitie die we allebei hebben: NEC weer naar de Eredivisie te brengen', reageert Kadioglu, die in de zomer nog oren had naar een vertrek naar Vitesse, op de clubsite.

De aartsrivaal van NEC wilde zich graag versterken met de international van Oranje Onder-19, maar een akkoord over de voorwaarden bleef uit. Kadioglu, een geboren Arnhemmer, knokte zich uiteindelijk terug in de basis bij NEC en heeft nu voor een toekomst in Nijmegen gekozen.

'We hebben er geen geheim van gemaakt dat we Ferdi liever niet kwijt wilden raken afgelopen zomer gedurende de transferperiode. Ondanks dat er heel veel op hem is afgekomen, heeft hij zich, als jonge jongen, geweldig staande gehouden. Na de transferdeadline hebben we direct de gesprekken op constructieve wijze hervat. We zijn blij en trots dat we een van de grootste talenten van Nederland voorlopig nog in het mooie Nijmegen kunnen bewonderen', aldus directeur Remco Oversier.

Voor NEC is het langere verblijf van Kadioglu bijzonder goed nieuws. De tiener geldt als één van de grotere talenten van Nederland en wordt al jaren gevolgd door de topclubs uit de Eredivisie. Kadioglu kiest met zijn nieuwe NEC-contract echter voor een geleidelijke opbouw van zijn carrière.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.