Begeerde Fraser ziet Sparta eerste nederlaag lijden

Reacties

NAC Breda heeft vrijdag Sparta Rotterdam verrast. Een productief Brabants eerste half uur leidde tot de verliesbeurt van de Eredivisionist (2-1).

Begeerde Fraser ziet Sparta eerste nederlaag lijden
© Pro Shots

Na de NAC-goals van Ralf Seuntjens en Kaj de Rooij verkleinde Tom Beugelsdijk nog voor rust de achterstand. Ondanks groeiende druk en kansen bleef het op Het Kasteel bij die ene Sparta-treffer. Voor de Rotterdammers is het de eerste nederlaag in de voorbereiding, die onder meer zeges op Heracles Almelo en Antwerp had opgeleverd.

Het resultaat tegen de club uit de Keuken Kampioen Divisie is ongetwijfeld een tegenvaller voor Fraser, die afgelopen week extra in de schijnwerpers stond. Hij is een beoogde assistent van Louis van Gaal bij Oranje. Sparta is gevraagd of Fraser naast zijn werk bij de Rotterdamse club aan de slag kan bij het Nederlands elftal.

Vooralsnog ontbreekt de witte rook in Zeist over de aanstelling van Van Gaal en zijn staf. Fraser kan zich daarom nog helemaal concentreren op zijn werk bij Sparta in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.