'Beetje door doelpunten Boere in Jupiler League heen kijken'

Reacties

Vooral de manier van spelen van Tom Boere heeft FC Twente doen besluiten de Jupiler League-topscorer vast te leggen. Als de spits van FC Oss woensdag de medische keuring doorstaat, tekent hij voor drie seizoenen.

'Beetje door doelpunten Boere in Jupiler League heen kijken'

'Bij een spits is het aantal doelpunten natuurlijk belangrijk, maar in het geval van Boere moet je daar ook een beetje doorheen kijken omdat het de Jupiler League betreft', aldus Jan van Halst, technisch directeur van FC Twente, in gesprek met Voetbal International.

'We hebben Tom lang gevolgd en het is vooral zijn manier van spelen die ons aanspreekt', vervolgt Van Halst. 'Hij heeft diepgang in zijn spel en is altijd op zoek naar de ruimte achter de verdediging. De kwaliteiten van de andere nieuwe spelers die we nog willen aantrekken, zullen daar mede op afgestemd moeten worden.'

Boere was afgelopen seizoen in de Jupiler League liefst 33 keer trefzeker. In Enschede is hij de opvolger van Enes Ünal, de van Manchester City gehuurde spits, die met zijn achttien Eredivisie-doelpunten een transfer naar Villarreal verdiende.

Boere: 'Achteraf langer bij Ajax moeten blijven'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.