Beenhakker als adviseur terug bij Sparta

Reacties

Leo Beenhakker keert in de rol van adviseur terug bij Sparta Rotterdam. De 75-jarige oud-coach gaat het bestuur adviseren over transferzaken, maar krijgt daarbij niet de verantwoordelijkheden van een technisch directeur.

Beenhakker als adviseur terug bij Sparta

De adviezen van Beenhakker moeten hoofdtrainer én technisch directeur Alex Pastoor helpen voor de transferzaken die in de winterstop gedaan moeten worden. Sparta heeft een moeizame seizoenstart achter de rug en is door vijf punten uit de laatste drie duels inmiddels opgekrabbeld naar de dertiende plaats in de Eredivisie. Het is al langer bekend dat de club de functie van technisch directeur en trainer liever uit elkaar haalt. Het contract van Pastoor loopt bovendien af en de komende maanden zal meer duidelijk worden over zijn toekomst op Het Kasteel.

De inmiddels 75-jarige Beenhakker nam in 2015 na vijftig jaar afscheid van het betaalde voetbal. De oud-trainer van onder andere Feyenoord, Ajax en Real Madrid bekleedde zijn laatste functie bij Sparta, waar hij bestuurslid was.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.