Been spreekt voorkeur uit voor Giménez: 'Gaat Feyenoord veel plezier aan beleven'

Reacties

Na een hevige concurrentiestrijd tussen Bryan Linssen en Cyriel Dessers is er in De Kuip dit seizoen een nieuwe spitsendiscussie. Trainer Arne Slot zal een keuze moeten maken tussen Danilo en Santiago Giménez. Mario Been pleit in de Dick Voormekaar Podcast voor Giménez.

Been spreekt voorkeur uit voor Giménez: 'Gaat Feyenoord veel plezier aan beleven'
© Pro Shots

'Daar gaat Feyenoord veel plezier aan beleven, daar ben ik heilig van overtuigd. Hij heeft iets extra’s. Hij heeft die absolute drang naar de goal, hij wil per se scoren. Je ziet het aan alles. Aan de vooracties en de agressiviteit in het strafschopgebied', begint hij.

Danilo maakte wel al een aantal treffers. 'Hij is geen dissonant. Het is niet dat hij er niks van bakt. Maar met de tijd wordt Giménez wel de eerste spits van Feyenoord. Hij hoeft niet veel beter mee te voetballen. Dessers was ook geen kanjer in het meevoetballen. Dat soort spitsen staan op de plekken om de bal erin te schoppen. Dat vind ik toch wel belangrijk voor een spits’, zegt Been met een lach. Over de andere aankopen is Been ook te spreken. 'Vooral Dávid Hancko maakt een uitstekende indruk.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Danilo
Meer over Danilo
Meer S. Giménez
Meer over S. Giménez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.