Beelden van lachwekkende eigen goal in KKD gaan de wereld over

Reacties

MVV dendert vrolijk verder in de Keuken Kampioen Divisie en versloeg vrijdagavond Helmond Sport, dat de thuisploeg met twee eigen doelpunten behoorlijk op weg hielp. Vooral de eigen treffer van Robin van der Meer, wat de 4-0 betekende, was een merkwaardige.

Beelden van lachwekkende eigen goal in KKD gaan de wereld over
© Pro Shots
MVV Maastricht
MVV Maastricht
4 - 0
Helmond Sport
Helmond Sport

Van der Meer begon dit seizoen als aanvoerder van Helmond Sport, maar raakte onder de inmiddels ontslagen Sven Swinnen zijn plekje in het elftal kwijt. Toen hij zich daar boos over uitsprak, werd de verdediger even uit de selectie gezet. Interim-trainer Tim Bakens heeft Van der Meer weer in genade genomen, maar zijn basisplaats heeft de mandekker nog niet terug.

Vrijdag kreeg hij een halfuur, waarin Van der Meer ongetwijfeld vastberaden was om zichzelf te bewijzen. Met een kolderieke eigen goal trok hij wel de aandacht, maar niet op de manier waarop hij het graag gezien had. De beelden van het opvallende moment worden massaal gedeeld op social media.

Voor Helmond Sport betekende de nederlaag in Maastricht de tiende nederlaag van het seizoen. De weg naar de Eredivisie is nog lang voor de ambitieuze Brabanders.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.