Beelden Ligue 1: Cavani schittert, El Ghazi belangrijk en een majestueuze solo

Reacties

In de Ligue 1 deed Paris Saint-Germain dit weekeinde uitstekende zaken. Een week voor de topper tegen AS Monaco werd de concurrent op zes punten gezet.

Beelden Ligue 1: Cavani schittert, El Ghazi belangrijk en een majestueuze solo

Olympique Lyon - Montpellier 0-0
Een middag om snel te vergeten voor Lyon. Met Kenny Tete en Memphis Depay in de basis komt de thuisploeg niet tot scoren tegen Montpellier. Wel was er een grootse sfeeractie van de supporters voor sterspeler Nabil Fekir vanwege zijn schorsing. 

Caen - OGC Nice 1-1 
Lang leek het erop dat Wesley Sneijder en co de drie punten zouden binnenslepen op bezoek bij Caen. Helemaal toen de thuisclub een penalty miste, maar in de blessuretijd ging het alsnog mis voor Nice. 

Paris Saint-Germain - Nantes 4-1
Mede dankzij twee treffers van Edinson Cavani rekende Paris Saint-Germain overtuigend af met Nantes, de ploeg van Claudio Ranieri. De Parijzenaars hebben daardoor al zes punten meer dan AS Monaco.

Amiens - AS Monaco 1-1
AS Monaco kwam op bezoek bij Amiens niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Stevan Jovetic nam de treffer van de Monegasken voor zijn rekening.

Lille - Saint-Étienne 3-1
Mede dankzij twee assists van Anwar El Ghazi boekte Lille een broodnodige zege op Saint-Étienne. De formatie van Marcelo Bielsa staat nog wel in de degradatiezone.

Dijon - Troyes 3-1
Dan een uitstapje naar Dijon - Troyes. Omdat u er niet voor zal zijn thuisgebleven: Chang-Hoon Kwon maakte een juweel van een doelpunt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.