Beelden Ligue 1: Hattrick Memphis, geweldige kraker PSG

Reacties

In de tiende speelronde van de Ligue 1 heeft AS Monaco de druk op koploper Paris Saint-Germain verhoogd. Bij Angers - Toulouse ging de assist bij de 0-1 de wereld over.

Beelden Ligue 1: Hattrick Memphis, geweldige kraker PSG

Troyes - Olympique Lyon 0-5
Memphis Depay kreeg de laatste maanden nogal wat kritiek en zat regelmatig op de bank bij Olympique Lyon, maar zondag tegen Troyes liet de Nederlander zien waar hij toe in staat is. Met zijn eerste hattrick in de Ligue 1 leidde Memphis Lyon naar een ruime overwinning.

Olympique Marseille - Paris Saint-Germain 2-2
De enige echte Klassieker van Frankrijk was een lust voor het oog. PSG leek met tien man, na rood voor Neymar, af te stevenen op een nederlaag in Marseille, maar vlak voor tijd pakte de grootmacht toch nog een punt met dank aan een prachtige vrije trap van Edinson Cavani.

AS Monaco - Caen 2-0
Het waren de spitsen van AS Monaco die de show stalen tegen Caen. Door doelpunten van Keita Baldé en Radamel Falcao werd er met 2-0 gewonnen. De Monegasken, waar Terence Kongolo op de bank bleef, hebben nu 22 punten uit tien wedstrijden, drie minder dan koploper Paris Saint-Germain.

Angers - Toulouse 0-1
Op het eerste gezicht in Angers - Toulouse geen wedstrijd die massaal wordt bekeken buiten Frankrijk, maar beelden van de wedstrijd gaat dit keer de hele wereld over. Dat heeft alles te maken met de heerlijke assist van Alexis Blin bij het winnende doelpunt van de bezoekers.

FC Nantes - Guingamp 2-1
Door een gigantische blunder van doelman Kalle Johnsson (ex-NEC) is FC Nantes op twintig punten gekomen, na tien duels. Johnsson liet de bal tussen zijn benen doorglippen en die flater kostte Guingamp een punt tegen nummer drie Nantes.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.