'Beckham druk bezig met nieuwe transferstunt voor Inter Miami'

Reacties

Bij Inter Miami FC kijken ze reikhalzend uit naar de start van Lionel Messi en Sergio Busquets, die naar verwachting over een week of drie zullen gaan debuteren voor hun nieuwe club. Ondertussen blijven David Beckham en zijn team druk bezig met het strikken van nóg meer grote namen.

'Beckham druk bezig met nieuwe transferstunt voor Inter Miami'
© Pro Shots

Het was al bekend dat Inter Miami naast Messi en Busquets ook Jordi Alba wil hebben. De 34-jarige linksback is transfervrij sinds zijn vertrek bij Barcelona en al een tijdje met de Major League Soccer-club in gesprek. SPORT pakt nu uit met het nieuws dat ook Sergio Ramos hard op weg is naar Inter Miami, de club waar Beckham een van de eigenaren van is.

Real Madrid-legende Ramos (37) speelde, net als Messi, in de afgelopen twee seizoenen voor Paris Saint-Germain. Zijn contract in de Franse hoofdstad werd niet verlengd en sindsdien is Ramos op zoek naar iets nieuws. Eerder deze week werd in Spaanse media nog beweerd dat de mandekker inzette op een terugkeer naar Sevilla, waar Ramos zijn loopbaan ooit begon.

Volgens SPORT gaat dat echter niet gebeuren en is Ramos inmiddels in verregaande onderhandelingen met Inter Miami. De ploeg uit Florida zou daarmee steeds meer op een LaLiga All Stars-team gaan lijken. Messi, Busquets, Alba en Ramos kenden hun beste tijden immers in Spanje, waar zij jarenlang actief waren.

Inter Miami kan alle hulp in ieder geval goed gebruiken, want de ploeg staat momenteel onderaan in de Eastern Conference van de MLS. Vannacht werd er wel een einde gemaakt aan een reeks van zeven nederlagen op rij: tegen Austin FC pakte de ploeg van de recent aangestelde Gerardo Martino een punt (1-1).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.