Bazoer wijst richting bekerfinale op eerdere toppers: 'Kunnen Ajax pijn doen'

Reacties

Riechedly Bazoer leeft vol vertrouwen toe naar de KNVB-bekerfinale. De verdediger van Vitesse put in de aanloop naar de clash tegen Ajax van zondag moed uit eerdere confrontaties tegen topclubs.

Bazoer wijst richting bekerfinale op eerdere toppers: 'Kunnen Ajax pijn doen'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 1
Vitesse
Vitesse

'We hebben een kans, een heel goede kans zelfs', vertelt Bazoer deze week in VI. 'We kunnen iedereen pijn doen, we kunnen Ajax pijn doen. Dat hebben we wel laten zien. We wonnen van AZ, Feyenoord en PSV. We zitten nog in twee races om Europees voetbal.'

Voor Bazoer zou het winnen van de KNVB-beker de bekroning op een sterk seizoen zijn. In zijn rol als 'voetballende verdediger' blinkt de ex-Ajacied uit na enkele jaren waarin hij niet het maximale uit zijn capaciteiten haalde.

'Ik heb nooit aan mezelf getwijfeld, ik weet wat ik kan. Dat het niet altijd gaat zoals je wil, hoort erbij. Toen ik bij Ajax kwam, was ik een rookie, onbevangen. Nu moet ik meer leveren. Ik denk dat ik dit seizoen constant een hoog niveau heb gehaald. Maar een beker zou natuurlijk voor de club en mij een geweldige prijs zijn.'

Het volledige verhaal over en met Riechedly Bazoer staat in de nieuwe VI. Zaterdagochtend zal het artikel op VI PRO verschijnen.
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer R. Bazoer
Meer over R. Bazoer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.