Bazoer in lastig parket: Wolfsburg denkt na over verhuur

Reacties

Riechedly Bazoer komt bijna niet meer aan spelen toe bij VfL Wolfsburg. De 21-jarige middenvelder wil knokken voor zijn kans bij de Bundesliga-club, maar ook een verhuurperiode lijkt niet uitgesloten.

Bazoer in lastig parket: Wolfsburg denkt na over verhuur

In januari van dit jaar maakte het talent van Ajax voor twaalf miljoen euro de overstap naar de Bundesliga-club. Kort hierna werd Andries Jonker aangesteld als hoofdtrainer van Die Wölfe. Onder de Nederlandse trainer had de middenvelder regelmatig een basisplaats, maar sinds zijn ontslag in september zit Bazoer in een lastig parket.

Onder Martin Schmidt pendelt Bazoer tussen de tribune en de bank en komt hij amper meer in actie. Wolfsburg-directeur Olaf Rebbe sprak zich tegenover Bild uit over de penibele situatie van de zesvoudig Oranje-international. 'Ik spreek niet graag over verliezen', verwees de 39-jarige Duitser naar de situatie van Bazoer. 'Duidelijk is wel dat hij de laatste tijd weinig speelminuten maakt.'

De reden voor een gebrek aan speeltijd is helder volgens de directeur. 'Er zijn in zijn spel een aantal aspecten te verbeteren, dat weet hij zelf ook. Hij heeft aangegeven dat hij hier wil doorknokken.' In de zeer korte winterse voorbereiding op de tweede seizoenshelft heeft de ex-Ajacied de kans zich opnieuw te bewijzen. Komt er geen duidelijke verandering, dan lijkt een verhuurperiode ook tot de mogelijkheden te behoren. 'We zullen een conclusie trekken en met een heldere geest een beslissing nemen', besloot Rebbe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.