Bazoer belooft beterschap: 'Ik ga aan mijn problemen werken'

Reacties

Riechedly Bazoer heeft maandagmiddag via Twitter zijn excuses aangeboden voor het incident van vorige week op de training. Ook Leonid Slutsky wil er niet te lang bij stil blijven staan. Dat zei de trainer van Vitesse richting het bekerduel van dinsdag met De Graafschap, waarin Kostas Lamprou zijn debuut zal maken voor de Arnhemmers.

Bazoer belooft beterschap: 'Ik ga aan mijn problemen werken'
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
2 - 0
De Graafschap
De Graafschap

Bazoer bood eerder al intern zijn excuses aan en nu dus ook op Twitter. 'Beste supporters, allereerst wil ik ook graag via deze weg mijn excuses aanbieden voor wat er is gebeurd. Dat had niet moeten gebeuren. Ik baal ervan dat ik de club, de staf en het team in een kwaad daglicht heb gesteld. Ik ben blij dat het team mij na mijn excuses weer accepteert in de groep en mij de kans heeft geboden om terug te keren. Ik ga aan mijn problemen werken', aldus Bazoer, die weer vooruit wil kijken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vitesse maakte maandag bekend dat Bazoer weer op het trainingsveld staat, nadat hij vorige week nog uit de selectie was gezet nadat hij het aan de stok had gekregen met Jay-Roy Grot en ook Slutsky verbaal ervan langs had gegeven. Grot zei zaterdag na afloop van het verloren thuisduel met ADO Den Haag (0-2) echter al dat de kwestie voor hem een gesloten boek was. Ook Slutsky denkt er zo over nu Bazoer zijn excuses heeft aangeboden. 'Daarmee is dit hoofdstuk afgesloten.'

De Vitesse-trainer zegt op de clubwebsite dat hij zich nu wil concentreren op de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi, waarin dinsdag met De Graafschap de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie wacht. 'Het zal lastig worden. Zij zijn dit seizoen nog ongeslagen in de competitie en hebben een goed team met veel ervaren spelers. Ik zie ze ook als een kandidaat voor promotie. Daarnaast blijft het de beker. Daarin kun je altijd verrast worden', weet Slutsky.

Lamprou
De Rus overweegt een aantal wijzigingen door te voeren in zijn basisopstelling. Zo zal Lamprou, in de Eredivisie tweede keus achter Remko Pasveer, voor het eerst in actie komen voor Vitesse. Daarnaast worden spits Tim Matavz en verdediger Armando Obispo mogelijk gespaard en heeft Bryan Linssen door fysieke ongemakken niet kunnen trainen. 'Maar ik wil niet teveel veranderen', zegt Slutsky. De beker is belangrijk voor ons, want het is de kortste weg naar Europa.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.