Bayern wil van Coutinho weer O Magico maken

Reacties

Philippe Coutinho krijgt een warm welkom bij Bayern München. De Braziliaanse aanvaller krijgt in Beieren de kans zich te revancheren voor zijn mislukte Barcelona-avontuur.

Bayern wil van Coutinho weer O Magico maken

Bayern prijst zich uitermate gelukkig met Coutinho, die in de gesprekken met de Beierse grootmacht al duidelijk zijn voorkeur liet blijken. 'Hij liet tijdens de onderhandelingen met Barcelona zeer duidelijk weten unbedingt naar Bayern te willen', vertelt technisch directeur Hasan Salihamidzic. 'Hij is een speler van wereldklasse met zeer grote kwaliteiten die in aanvallend opzicht op meer plaatsen uit de voeten kan.'

Waar Bayern de gewenste aanvaller heeft kunnen verwelkomen, daar heeft Countinho ook een gewenste overstap te pakken. 'Voor mij is deze transfer een nieuwe uitdaging in een nieuw land bij een van de beste clubs van Europa. Ik heb grote doelen met Bayern en ik ben ervan overtuigd dat ik die ook kan bereiken', klonk het uit zijn mond.

Voor hem is het ook nieuwe kans. In zijn eerste jaar als huurling moet Coutinho zich bewijzen, waarna Bayern hem voor 120 miljoen euro definitief kan overnemen van Barcelona. Dat zou ook een streep zijn onder zijn allesbehalve succesvolle verblijf in Camp Nou, waar hij in januari 2018 voor 145 miljoen euro neerstreek en nimmer overtuigde. In Beieren moet hij weer O Magico worden die hij was voor zijn verhuizing naar Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.