Bayern verliest Tolisso met kruisbandblessure, ook Rafinha lang eruit

Reacties

Bayern München is niet ongeschonden uit het thuisduel met Bayer Leverkusen (3-1 winst) gekomen. Corentin Tolisso liep een kruisbandblessure op, terwijl Rafinha door een enkelkwetsuur voorlopig niet inzetbaar is.

Bayern verliest Tolisso met kruisbandblessure, ook Rafinha lang eruit

Bij Tolisso (foto), die in de tiende minuut nog voor de gelijkmaker zorgde, sloeg het noodlot kort voor rust toe. De 24-jarige Fransman blesseerde zijn rechterknie tijdens een duel met Kevin Volland en Bayern bevestigde zaterdagavond dat het om een kruisbandblessure gaat. Mogelijk is de middenvelder daardoor de rest van het seizoen uit de roulatie.

Tien minuten voor tijd moest ook Rafinha de strijd staken na een smerige overtreding van Karim Bellarabi, die daarvoor een rode kaart kreeg. De 33-jarige Braziliaan heeft de banden in zijn linkerenkel beschadigd en zal daardoor ook enkele weken niet inzetbaar zijn.

Eerder dit seizoen raakte Bayern al Kingsley Coman kwijt met een zware enkelblessure. De club uit München is een van de tegenstanders van Ajax in Groep E van de Champions League. Op dinsdag 2 oktober gaan de Amsterdammers op bezoek in de Allianz Arena.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.