Bayern sluit terugkeer James naar Real uit

Reacties

Karl-Heinz Rummenigge heeft de Spaanse berichtgeving over een terugkeer van James Rodríguez naar Real Madrid als nonsens bestempeld. De voorzitter van Bayern München rekent er zelfs al op dat de huurling ook na zijn tweede seizoen bij Der Rekordmeister blijft spelen.

Bayern sluit terugkeer James naar Real uit

Vorige zomer sloot Bayern een deal met Real over de huur van James voor twee seizoenen. Na zijn eerste jaar doken er de voorbije weken in Spaanse media berichten op over een tussentijdse terugkeer van James naar Madrid. De Colombiaan zou na het vertrek van trainer Zinedine Zidane en de aanstelling van opvolger Julen Lopetegui alsnog voor zijn kans willen gaan bij De Koninklijke.

Dat is gebakken lucht, verklaart Rummenigge tegenover ESPN. 'Veel geruchten die in Spanje opduiken zijn niet waar. Iedereen kent de situatie van zijn contract. James speelt zeker voor ons komend seizoen en ik verwacht dat hij daarna ook voor Bayern speelt.'

Met die laatste voorspelling zinspeelt Rummenigge alvast op het lichten van de optie tot koop die Bayern heeft bedongen. De Duitse kampioen kan de 27-jarige aanvallende middenvelder na het komende seizoen voor naar verluidt 42 miljoen euro definitief overnemen van Real.

De afgelopen jaargang kwam James tot acht doelpunten en veertien assists in 39 optredens voor Bayern. In de halve finale van de Champions League was de linkspoot trefzeker tegen Real.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.