Bayern München krijgt goed nieuws over Coman

Reacties

Bayern München heeft zaterdag opgelucht adem gehaald. Kingsley Coman leek vrijdagavond tegen FC Augsburg (2-3) een serieuze blessure op te lopen, maar het valt alles mee. Dat meldt Der Rekordmeister via de officiële kanalen.

Bayern München krijgt goed nieuws over Coman

Coman kreeg tegen Augsburg de voorkeur boven Franck Ribéry en bewees waarom. Hij was bij tijd en wijle niet te stoppen. Zijn blessure in de slotfase wierp echter een schaduw over zijn optreden. Een nieuwe kwetsuur van de 22-jarige aanvaller was slecht uitgekomen: komende dinsdag gaat Bayern op bezoek bij Liverpool in het heenduel van het tweeluik in de achtste finales van de Champions League.

Trainer Niko Kovac sprak achteraf bij Eurosport zijn zorgen uit. 'We moeten nog onderzoeken wat er precies aan de hand is, maar volgens de dokters ziet het er niet goed uit op het moment. Hij heeft veel pijn, het is een enkelbandblessure', aldus de Bayern-coach.

Coman zelf zal zich ook zorgen gemaakt hebben. Hij is op 22-jarige leeftijd al twee keer geopereerd aan zijn linkerenkel en luchtte daar in december zijn hart over. 'Als ik nóg een operatie moet ondergaan, denk ik niet dat ik dat nog ga doen. Genoeg is genoeg. Misschien is mijn voet gewoon niet geschikt voor het topvoetbal. In dat geval stop ik met voetballen en ga ik een ander, anoniem leven leiden.'

Zaterdagochtend nam Bayern de zorgen weg. Hij is door de medische staf fit genoeg verklaard voor de confrontatie met Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.