'Bayern München komt terug voor Kane en telt er tien miljoen euro bij'

Reacties

Harry Kane blijft de gemoederen bezig houden. Tottenham Hotspur is niet van plan om de bijna dertigjarige aanvaller naar Bayern München te laten vertrekken, maar Der Rekordmeister geeft niet op en heeft een tweede bod gedaan.

'Bayern München komt terug voor Kane en telt er tien miljoen euro bij'
© Pro Shots

Het is een publiek geheim dat Bayern ver wil gaan om Kane naar de Bundesliga te halen. Ook de Engelse spits heeft interesse, maar Spurs wees het eerste bod van zeventig miljoen euro exclusief bonussen naar de prullenbak. De nummer acht van de Premier League hoopt Kane nog altijd langer aan zich te binden en heeft hem naar verluidt een flinke salarisverhoging voorgeschoteld.

Sky Sports weet dat Bayern ondertussen opnieuw heeft aangeklopt in Noord-Londen. Dit keer bedraagt het bod tachtig miljoen euro exclusief bonussen. De Duitse kampioen ziet in Kane de gedroomde kandidaat om Robert Lewandowski op te volgen. De Poolse topspits vertrok vorig jaar naar Barcelona. Afgelopen seizoen was Eric Maxim Choupo-Moting doorgaans de eerste keus in de punt van de aanval.

Kane staat nog een jaar onder contract bij Spurs, dat niet het risico wil lopen om de aanvalsleider na dit seizoen transfervrij te verliezen. Daarom is de clubleiding er veel aangelegen zijn contract te verlengen. Lukt dat niet, dan wordt een verkoop een serieuze mogelijkheid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.