Bayern laat zich niet gek maken door toptalent: Juve staat klaar om toe te slaan

Reacties

Bayern München neemt afscheid van Kenan Yildiz. De Duitsers weigeren aan de financiële wensen van de jongeling te voldoen en zien hem naar alle waarschijnlijkheid naar Juventus gaan.

Bayern laat zich niet gek maken door toptalent: Juve staat klaar om toe te slaan

De zeventienjarige Yildiz staat al geruime tijd bekend als een toptalent en bij Bayern keek men dan ook reikhalzend uit naar zijn doorbraak in het eerste elftal. Zover zal het echter niet gaan komen. Technisch directeur Hasan Salihamidzic heeft het vertrek van de tiener bevestigd.

Dat doet de bestuurder met pijn in het hart. 'Kenan is een jonge, talentvolle speler, die we graag hadden willen behouden', vertelt Salihamidzic tegen BILD. 'Maar we konden en wilden niet aan zijn financiële wensen voldoen.'

Volgens Duitse en Italiaanse media zal Yildiz zich nu snel gaan verbinden aan Juventus, dat altijd op de loer ligt voor transfervrije en veelbelovende talenten. Zo haalden de Noord-Italianen in het verleden onder meer Paul Pogba (van Manchester United) en Kingsley Coman (van Paris Saint-Germain) binnen. Coman staat tegenwoordig overigens op de loonlijst bij Bayern.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.