Bayern kaapt na veelbesproken transfer weer talent weg bij Hoffenheim

Reacties

Twee maanden na het aantrekken van Armindo Sieb heeft Bayern München opnieuw een talent weggekaapt uit de opleiding van 1899 Hoffenheim. Ook Mamin Sanyang maakt transfervrije de overstap naar de kersverse kampioen van Duitsland.

Bayern kaapt na veelbesproken transfer weer talent weg bij Hoffenheim
© Pro Shots

En daar zullen ze in Hoffenheim niet blij mee zijn. De overstap van Sieb, een zeventienjarige spits, wekte in april ook al de ergenis van technisch directeur Alexander Rosen. 'Het is ergerniswekkend dat de speler zonder toestemming van ons medisch is onderzocht in München', liet Rosen toen weten aan Sport1. 'Zeker in de context van de huidige coronacrisis met alle restricties en uitdagingen. Ik heb hier eigenlijk geen woorden voor.'

Ook Sanyang onderging recent al de medische keuring in München, al is nog niet bekend of dat dit keer wel met medeweten van Hoffenheim ging. Dat de zeventienjarige vleugelspits voor drie jaar tekent in München, zal hoe dan ook als een nieuwe nederlaag voelen. De in Gambia geboren rechtsbuiten is na Kerim Calhanoglu, Luca Campanile (allebei Schalke 04) en Amadou Onana (Hamburger SV) al het vijfde talent dat Hoffenheim verlaat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.