'Bayern hoort vraagprijs en wil doorpakken voor enthousiaste Kane'

Reacties

Harry Kane lijkt op weg naar de uitgang bij Tottenham Hotspur. Het clubicoon wil dolgraag eens voor de prijzen spelen en geniet interesse van diverse topclubs. Bayern München probeert de captain te verleiden voor een overstap naar de Bundesliga.

'Bayern hoort vraagprijs en wil doorpakken voor enthousiaste Kane'
© Pro Shots

Volgens Sky Sports heeft Der Rekordmeister afgelopen week een nieuw onderhoud gehad met de entourage van Kane. In meerdere gesprekken heeft Bayern de plannen aan het management van Kane geopenbaard.

Kane zelf zou positief zijn over een transfer naar Duitsland. De aanvoerder van de Engelse nationale ploeg heeft volgens het Britse medium laten weten zeker open te staan voor de overstap. Kane zou Bayern zelfs medegedeeld hebben dat hij per se zou willen vertrekken bij Spurs. Bij voorkeur naar een topclub buiten de Premier League.

Bayern heeft ondertussen begrepen dat Kane mogelijk te strikken is voor een bedrag onder de honderd miljoen euro. Daardoor worden de pijlen steeds nadrukkelijker op de Engelsman gericht. Napoli-spits Victor Osimhen, op de schaduwlijst, zou zelfs al te horen hebben gekregen dat hij niet meer hoeft te rekenen op een overgang Zuid-Duitsland. Eintracht Frankfurt-revelatie Randal Kolo Muani kan de transfer voorlopig ook vergeten.

Een officieel bod op Kane heeft Bayern echter nog niet gedaan. Later deze week zullen de volgende stappen genomen worden, denkt men in Engeland. De clubleiding werkt hard aan de grote transfer en wil diep in de buidel tasten om weer een spits van topklasse naar München te halen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.