Bayern bibbert om Robben en ziet Thiago maanden uitvallen

Reacties

Bayern München hield dan wel drie punten over aan het Champions League-duel met Anderlecht van woensdagavond, de stemming in het Beierse kamp was na afloop niet bepaald vrolijk. Thiago liep een zware blessure op en zal zeker enkele maanden uit de roulatie zijn. Ook Arjen Robben moest zich met een kwetsuur laten wisselen.

Bayern bibbert om Robben en ziet Thiago maanden uitvallen

'We moeten afwachten hoe ernstig de blessure van Robben is', liet Bayern-trainer Jupp Heynckes optekenen in gesprek met het Duitse Sport1. Robben liep de blessure vlak na rust op, na een charge van Uros Spajic.

Thiago viel vlak voor het einde van het eerste bedrijf uit. De spelmaker verliet op krukken het stadion nadat hij een zware spierblessure opliep na een duel met Sven Kums. 'Thiago zal enkele maanden uit de roulatie zijn', treurde sportief directeur Hasan Salihamidzic.

Door de triomf in Brussel strijdt Bayern München over twee weken met Paris Saint-Germain om de eerste plaats in Groep A van de Champions League. De Duitse kampioen moet dan wel flink uithalen om het onderlinge resultaat in zijn voordeel te doen uitslaan. De eerste ontmoeting eindigde namelijk in een 3-0 zege voor PSG, hetgeen leidde tot het ontslag van Carlo Ancelotti. Sindsdien is Bayern onder Heynckes nog zonder puntenverlies in zowel de Bundesliga als de Champions League.

'Goal Griezmann hoogtepunt, chagrijn bij Mourinho, Messi vrolijke bankzitter'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.