Batshuayi niet blij met FIFA 18-rating, Ronaldo waarschuwt Waterman

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Batshuayi niet blij met FIFA 18-rating, Ronaldo waarschuwt Waterman

Michy Batshuayi is niet tevreden met zijn rating op FIFA 18 en richt zich via Twitter tot maker EA Sports.

• Cristiano Ronaldo draait alvast warm voor het Champions League-duel met APOEL van woensdagavond. Arme Boy Waterman...

👌

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Thomas Müller is jarig, uitstekende reden om dit filmpje nog eens te bekijken. Zou hij de felicitaties ook via zijn paspoort binnen krijgen?

• Of dit potje golf daadwerkelijk een fantastic game was? Met Ruud Gullit weet je het niet zeker, maar hij vindt van wel.

Het filmpje dat Gullit na Nederland - Bulgarije plaatste, tot verontwaardiging van Dick Advocaat.

'Hij krijgt zijn sok niet meer omhoog.'
• Ook Real Madrid-trainer Zinedine Zidane kan wel lachen om de blessure van Marco Asensio, die daardoor het duel van woensdagavond met APOEL Nicosia mist. Het Spaanse talent heeft namelijk een geïnfecteerde puist op zijn been, die hij heeft overgehouden aan een scheerbeurt.

José Mourinho verweet zijn ploeg na de 3-0 zege op FC Basel te frivool 'Playstation-voetbal' te spelen. Het bedrijf achter de spelcomputer ziet dat liever dan het plan van aanpak waarmee Mourinho zeer regelmatig topploegen lamlegde…

• Je eigen clubnaam goed spellen, het blijkt niet voor iedereen even makkelijk. Montpellier, jawel met dubbel 'l', ging namelijk pijnlijk in de fout door shirtjes met 'Montpelier' in het logo te verkopen. En wat doe je dan? Naast een mogelijkheid tot inruilen stuur je de overgebleven partij van de miskraam naar een plek waar die naam wel voorkomt: het Amerikaanse Montpelier, de hoofdstad van de staat Vermont.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.