Basisklant Bakker ziet PSG ook Celtic verschalken

In de voorbereiding op de twee Franse bekerfinales en het Champions League-sluitstuk in augustus heeft Paris Saint-Germain ook Celtic verslagen. Mitchel Bakker kreeg andermaal het vertrouwen.

Bakker kreeg namelijk net als de voorgaande twee oefenwedstrijden een basisplaats van trainer Thomas Tuchel. De linksback zag hoe sparringpartner Celtic al na één minuut tegen een achterstand aankeek door toedoen van Kylian Mbappé. De Franse aanvaller kreeg halverwege de eerste helft navolging van Neymar; 2-0.

In de tweede helft hoefde Bakker niet meer op te draven. Net als de andere tien basisklanten mocht hij achterblijven in de kleedkamer. PSG, dat in de Champions League Atalanta Bergamo treft, liep via Ander Herrera en Pablo Sarabia na rust uit naar een volgende opsteker in de jacht de nog drie resterende prijzen. Vrijdag is de eerste kans met de finale van de Coupe de France.