Basaçikoglu blijft geloven: 'In De Kuip is het andere koek'

Reacties

Bilal Basaçikoglu reageert gelaten na de pijnlijke nederlaag van Feyenoord bij stadgenoot Excelsior. De koploper kwam geen moment in zijn spel zondagmiddag. 'We zaten totaal niet in de wedstrijd', weet de buitenspeler.

Basaçikoglu blijft geloven: 'In De Kuip is het andere koek'

Wekenlang ging het maar over één woord in Rotterdam en de rest van Nederland: de Coolsingel. Het scenario dat Excelsior het feestje van de koploper ook kon verpesten, werd geen moment serieus overwogen. 'Natuurlijk is het irritant dat iedereen er al vanuit ging dat we wel kampioen zouden worden vandaag', vertelt Basaçikoglu.

'Uiteindelijk zijn wij toch degenen die het moeten doen en dat is niet gebeurd vandaag. Het is gewoon een moeilijke wedstrijd, we zaten zelf ook totaal niet in de wedstrijd. Excelsior had het veld ook niet gesproeid, dat zijn allemaal kleine dingen, daar ligt het ook niet aan, maar je weet wel dat het lastig wordt. Ajax heeft hier toch ook punten verspeeld?', zegt de flankspeler.

Evengoed kon de Feyenoord-aanvaller snel schakelen. 'We staan nog steeds bovenaan met een punt voorsprong op Ajax. We spelen gewoon in de Kuip (tegen Heracles Almelo, red.) en volgens mij zijn we in De Kuip nog ongeslagen. In De Kuip is het sowieso andere koek', aldus Basaçikoglu.

De Feyenoord-aanvaller sluit af met bemoedigende woorden in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo: 'We hebben nu een hele week om dit te verwerken en dan moeten we volgende week gewoon knallen. Als je gewoon wint in De Kuip, wat na de winterstop gewoon normaal is voor ons, is er niets aan de hand.' (Lentin Goodijk)

'Spelers Feyenoord hebben de club in de steek gelaten'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.