Bartomeu belooft nieuwe spits in Camp Nou: 'Vervanger Suárez gaat er komen'

Reacties

Barcelona is op zoek naar een spits. President Josep Maria Bartomeu erkent dat Rodrigo een van de opties voor de vacature Luis Suárez is.

Bartomeu belooft nieuwe spits in Camp Nou: 'Vervanger Suárez gaat er komen'
© Pro Shots

Door de knieblessure van Suárez ontbeert de selectie van Barcelona een nummer 9. Antoine Griezmann vervult nu die rol centraal in de aanval, maar de Catalaanse grootmacht maakt zich op voor het aantrekken van een spits.

'Een vervanger gaat er komen', verzekert Bartomeu. 'Ik weet niet of het er eentje zal zijn van de beloftes of van buitenaf. Er zijn veel goede spelers.' Toch laat de president zich in zijn kaarten kijken. 'We praten niet over spelers van andere clubs', zegt Bartomeu, 'maar de naam Rodrigo ligt wel op tafel bij de staf.'

Rodrigo staat nog onder contract bij Valencia, waar ze allerminst staan te springen hem te laten gaan. Zijn medespelers hebben hun angst voor een vertrek van de spits kenbaar gemaakt.

De komst van een spits kan Quique Setién helpen. De nieuwe trainer van Barcelona kent een uitermate stroeve start. 'Ik maak me geen zorgen', zegt Bartomeu. 'We zijn nog in de race voor alles, La Liga, de Copa del Rey en de Champions League. We hebben een nieuwe coach en hebben vertrouwen in wat hij doet.'

'Frenkie de Jong staat als tweede spits Messi in de gaten te houden'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Rodrigo
Meer over Rodrigo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.