Barreal in wachtkamer, Feyenoord kan pas schakelen na verkoop speler

Reacties

Feyenoord is nog niet klaar op de transfermarkt. Na de blessure van Nicolai Jørgensen, die er zes tot acht weken uitligt, zoekt de club een spits. Daarbij wil Feyenoord nog een verdediger en middenvelder, terwijl voor de positie op de flanken Álvaro Barreal klaar staat.

Barreal in wachtkamer, Feyenoord kan pas schakelen na verkoop speler

De Argentijnse jeugdinternational van Vélez Sarsfield is al in De Kuip geweest om sfeer te proeven en zou de club op termijn veel geld kunnen gaan opleveren. Maar Feyenoord kan pas schakelen als er een speler wordt verkocht. Die wetenschap maakt het vertrek van Steven Berghuis naar PSV steeds waarschijnlijker, hoewel Feyenoord misschien wel tijd rekt en hem pas wil verkopen na de derde voorronde van de Europa League tegen Dinamo Tbilisi of Qabala FK.

Afgelopen zondag tijdens de Open Dag kwamen naast Jaap Stam, de nieuwe trainer van de Rotterdammers, drie nieuwe spelers uit de helikopter: Liam Kelly, Luciano Narsingh en derde keeper Nick Marsman, twee spelers afkomstig uit het Championship (Reading en Swansea City) en een doelman die bij FC Utrecht op de bank zat.

Berghuis niet te koop? 'Onzin, bij Feyenoord is alles te koop'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.