Barcelona zet eeuwig talent Munir in de etalage

Reacties

Munir El Haddadi is vrij om te vertrekken bij Barcelona. Dat heeft trainer Ernesto Valverde woensdag bevestigd, in een reactie op felle kritiek van de zaakwaarnemer van de 23-jarige aanvaller.

Barcelona zet eeuwig talent Munir in de etalage

Belangenbehartiger Francisco Valdivieso deelde in gesprek met BeIN Sports zijn frustratie over de handelswijze van de clubleiding en Valverde. 'In de week van de wedstrijd tegen Celta kreeg Munir van de coach te horen dat hij niet meer zou spelen als hij zijn contract niet zou verlengen. De speler is Barcelona erg dankbaar en altijd trouw gebleven, maar het is erg kwalijk dat beloftes die begin dit seizoen gemaakt zijn niet zijn nagekomen', sprak de zaakwaarnemer van Munir.

Munir keerde afgelopen zomer terug in Camp Nou na een huurperiode bij Deportivo Alavés. Voor de Basken scoorde hij vorig seizoen tien keer in La Liga. Eerder was de spits al verhuurd aan Valencia. Voor Los Che kwam hij in 33 competitiewedstrijden tot zes goals. Zo is het nog altijd wachten op de grote doorbraak van de technisch begaafde aanvaller, die als tiener al bij de Barcelona-selectie gehaald werd.

Munir is bij Barcelona de volgende speler uit de eigen jeugdopleiding die de club gaat verlaten. Valverde was tijdens zijn persconferentie duidelijk over de situatie van de Spaans international (één interland): 'Ik ga het hier niet over zaakwaarnemers of dat soort zaken hebben, want mijn gesprekken met spelers zijn privé. Maar het lijkt erop dat Munir een beslissing heeft gemaakt en dat voor de club hetzelfde geldt. We willen een snelle oplossing. Als er nog in deze transferperiode iets gebeurt, dan is dat alleen maar beter.'

Er is concrete interesse van Sevilla voor Munir. De club uit Andalusië is ook in de markt voor Álvaro Morata, maar sportief directeur Joaquín Caparrós ziet in dat de Chelsea-spits lastiger te halen is dan de reserve van Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.