Barcelona voorzichtig met aangeslagen Messi

Reacties

Lionel Messi moet mogelijk zaterdag voor de tweede keer dit La Liga-seizoen verstek laten gaan bij Barcelona. De lichte spierklachten van de Argentijnse aanvaller nopen de Catalaanse club tot voorzichtigheid.

Barcelona voorzichtig met aangeslagen Messi

Messi moest de twee vriendschappelijke interlands van Argentinië laten lopen door fysieke ongemakken, die bij zijn terugkeer in Barcelona nog niet zijn verdwenen. 'Hij heeft wat lichte klachten en we moeten daar rekening mee houden', zei trainer Ernesto Valverde in de aanloop naar het duel met Sevilla over de hamstringproblemen van Messi. 'We moeten voorkomen dat het erger wordt. We zullen dus wat langer wachten met een beslissing over zijn inzetbaarheid.'

De naderende Champions League-ontmoeting met AS Roma speelt geen rol in de besluitvorming. 'We kijken niet naar woensdag als het gaat over de beschikbaarheid van Messi voor zaterdag', aldus Valverde. 'Natuurlijk is de opstelsom van wedstrijden een risico, maar hij is zo belangrijk.' Messi miste dit seizoen slechts één competitieduel, tegen Málaga (0-2 zege).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.