Barcelona onderhandelt in Nederland met Koeman

Reacties

Barcelona hoopt vanavond de onderhandelingen met Ronald Koeman af te ronden. Daarvoor is een delegatie van de topclub afgereisd naar Nederland. Koeman neemt Alfred Schreuder mee als assistent naar Camp Nou.

Barcelona onderhandelt in Nederland met Koeman
© Pro Shots

De huidige bondscoach van het Nederlands elftal heeft de KNVB op de hoogte gebracht van zijn vertrekwens. Nu is het aan de Catalaanse club om richting de bond met geld over de brug te komen.

Voor Koeman staat daarmee een droom op het punt van uitkomen. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt graag terug te willen keren bij de club waar hij als speler zijn grootste successen vierde. Tot nu.

Met zijn vertrek naar Barcelona zadelt hij Oranje krap een jaar voor het EK op met een probleem. Voordat directeur betaald voetbal Eric Gudde van zijn pensioen kan gaan genieten, zal hij een nieuwe bondscoach moeten benoemen. In het contract van Koeman stond al een clausule die het mogelijk maakte na de Europese eindronde over te stappen naar zijn geliefde club, maar de situatie is zoals bekend veranderd door de coronacrisis. Niemand weet zeker of het EK volgend jaar zomer wel kan worden gespeeld. Dit alles maakte dat Koeman de lokroep van zijn geliefde Barcelona niet langer kon weerstaan en voor zichzelf koos. Het was nu of nooit meer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.