Barcelona laat Griezmann beven met duidelijk statement

Reacties

Barcelona-president Josep Maria Bartomeu heeft duidelijk gereageerd op de geruchten over de mogelijke komst van Antoine Griezmann. 'We hebben nog nooit met hem gesproken.'

Barcelona laat Griezmann beven met duidelijk statement

Het statement staat haaks op eerdere uitlatingen vanuit Atlético Madrid, de huidige club van Griezmann. 'Ik weet heel zeker waar Griezmann naartoe gaat. Dat weet ik al sinds maart. Hij gaat naar Barcelona', liet directeur Gil Marín zich onlangs ontvallen.

Die uitspraak lijkt toch te voorbarig zijn geweest. Eerder sprak Griezmann al uit dat hij snel duidelijkheid wilde hebben over zijn toekomst. Die duidelijkheid lijkt voorlopig uit te blijven nu Barcelona beweert geen interesse te hebben in de Franse international.

'We hebben het al vaker gezegd en ik zal het nog een keer herhalen: we hebben nog nooit met Antoine Griezmann gesproken, er speelt helemaal niets. We merken duidelijk dat er steeds meer geruchten ontstaan op de transfermarkt de laatste weken', aldus president Bartomeu.

Clausule
Het is overigens ook nog steeds mogelijk dat Barcelona een rookgordijn opwerpt. Door een clausule in zijn contract is Griezmann per 1 juli voor 120 miljoen euro op te halen bij Atlético Madrid. Op dit moment kost hij nog 200 miljoen euro. Het is goed mogelijk dat Barcelona pas op 1 juli actie zal ondernemen richting Griezmann.

Toch gaan er in Spanje ook veel verhalen rond die beweren dat meerdere mensen uit de clubleiding een stokje voor de komst van Griezmann hebben gestoken, vooral omdat Lionel Messi zijn komst niet zien zitten. Messi wil veel liever dat de Catalanen hun geld uitgeven aan de komst van Neymar, die op zijn beurt weer mag vertrekken bij Paris Saint-Germain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer A. Griezmann
Meer over A. Griezmann
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.