Barça laat Frenkie de Jong en Memphis thuis voor trip naar Internazionale

Reacties

Frenkie de Jong en Memphis Depay komen dinsdagavond niet in actie voor Barcelona bij het duel met Internazionale. Beide Nederlanders maken geen deel uit van de wedstrijdselectie voor de ontmoeting in de Champions League.

Barça laat Frenkie de Jong en Memphis thuis voor trip naar Internazionale
Internazionale
Internazionale
1 - 0
Barcelona
Barcelona

Beide Oranje-internationals hielden aan de afgelopen interlandperiode een spierblessure over. De Jong en Memphis kwamen allebei niet schadevrij uit de Nations League-ontmoeting met Polen. Het duo ontbrak zaterdagavond ook al bij Barcelona in de uitwedstrijd tegen Real Mallorca.

Barcelona meldt maandagochtend dat zowel De Jong als Memphis niet is opgenomen in de selectie voor het duel met Internazionale in Milaan. De nieuwe koploper in La Liga mist tegen Inter ook Jules Koundé, Ronald Araújo en Héctor Bellerín door blessures.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Catalanen wonnen de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League van Viktoria Plzen en gingen onderuit tegen Bayern München. Inter, de huidige nummer negen in de Serie A, deed hetzelfde: winnen van Viktoria Plzen en verliezen van Bayern.

UEFA Champions League

Stand Groep C UEFA Champions League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
6
6
0
0
18-2
+16
18
2
Internazionale
6
3
1
2
10-7
+3
10
3
Barcelona
6
2
1
3
12-12
0
7
4
Viktoria Plzen
6
0
0
6
5-24
-19
0
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.