'Barça bood Griezmann al bij vier clubs aan'

Reacties

Barcelona heeft Antoine Griezmann al bij vier topclubs aangeboden. Dat schrijft L'Équipe.

'Barça bood Griezmann al bij vier clubs aan'
© Pro Shots

Volgens de krant hebben de Spanjaarden contact gezocht met Manchester City en Tottenham Hotspur over de verkoop van Griezmann. Eerder zou Barça hem hebben aangeboden bij Juventus en de mogelijkheid tot een ruil met Atlético Madrid-middenvelder Saúl Ñíguez hebben besproken.

Zijn voorkeur lijkt duidelijk: Griezmann is klaar om terug te keren bij Atlético, luidt de conclusie op de voorpagina van de Franse krant. Trainer Diego Simeone zei woensdag in gesprek met AS dat zijn club 'beslist wat financieel het beste is' en 'als Griezmann niet komt, kiezen we een ander'. L' Équipe citeert een bron uit de entourage van de Franse aanvaller: 'Antoine is niet van plan alle voorwaarden te accepteren, simpelweg omdat Barcelona in een lastige situatie zit.'

Die lastige situatie betreft Barça's financiën. Als Griezmann vertrekt, ontstaat broodnodige ruimte in de salarishuishouding van de club. Deze zomer haalde Barcelona twee transfervrije aanvallers: Memphis Depay en Sergio Agüero. Ook Ousmane Dembélé zou op de nominatie staan om te vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer A. Griezmann
Meer over A. Griezmann
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.