Balotelli zweert trouw aan Nice

Reacties

Mario Balotelli speelt ook komend seizoen bij OGC Nice. De Italiaanse spits leek lang als transfervrije speler op weg naar de uitgang, maar club en speler hebben elkaar gevonden in een nieuw akkoord. Maandagavond is een nieuw contract ondertekend.

Balotelli zweert trouw aan Nice

Het akkoord komt als een verrassing, Balotelli werd immers al maanden gelinkt aan een vertrek naar Olympique Marseille. De Europa League-finalist was geïnteresseerd in Balotelli, die na enkele magere seizoenen in dienst van Liverpool en AC Milan weer flink wat doelpunten maakte in de Ligue 1.

Hij maakte 43 doelpunten in 66 wedstrijden voor OGC Nice, dat vorig seizoen geen Europees voetbal wist af te dwingen. De spits werd door zijn goede vorm weer opgeroepen voor de nationale ploeg van Italië.

Balotelli is meteen inzetbaar voor OGC Nice. Hij had vanuit vorig seizoen nog een schorsing achter zijn naam staan. Vanwege een schwalbe moest hij de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen in de Ligue 1 moeten missen, maar die twee duels zijn inmiddels al afgewerkt. Zodoende kan Balotelli in speelronde drie debuteren als OGC Nice speelt tegen Dijon.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.