Balotelli leest klagende Mancini de les: 'Er zijn genoeg spitsen in Italië'

Reacties

Mario Balotelli heeft Roberto Mancini van repliek gediend. De bondscoach van Italië klaagde over een gebrek aan spitsen, maar daar is volgens Balotelli geen sprake van.

Balotelli leest klagende Mancini de les: 'Er zijn genoeg spitsen in Italië'
© Pro Shots

Door de blessure van Ciro Immobile zit Mancini dun in de aanvallers. Tijdens de huidige interlandperiode kan de keuzeheer een beroep doen op Mario Retegui - van origine een Argentijn -, Gianluca Scamacca en Wilfried Gnonto. Retegui debuteerde donderdag tegen Engeland met een doelpunt, maar dat was niet genoeg om een nederlaag te voorkomen (1-2).

Balotelli, tegenwoordig actief bij FC Sion, noemt de woorden van Mancini onzin. 'Er zijn genoeg spitsen in Italië en die zijn fit, geloof me', schreef The Crazy One zaterdag op Instagram. Daarmee richtte hij zijn pijlen op zijn oude leermeester. 'Spijt is het gevoel van zij die niet willen leren en er pas achter komen als alles achter de rug is. Of überhaupt niet.'

Balotelli debuteerde in 2010 in het Italiaanse elftal en kwam in 36 interlands tot veertien doelpunten. Zijn laatste wedstrijd in het shirt van Italië dateert van 2018.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.