Ballotagecommissie De Boer voor Stengs, Diego Costa hanteert brandblusser

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ballotagecommissie De Boer voor Stengs, Diego Costa hanteert brandblusser

• AZ-aanvaller Calvin Stengs stond na afloop van het KNVB-bekerduel met Vitesse oog in oog met Ronald de Boer, niet alleen FOX Sports-analyticus maar ook (aanstaande) familie van Stengs. 'Hij moet nog langs de ballotagecommissie', lachte De Boer.

Diego Costa is wel in voor een geintje. De spits van Atlético Madrid pakte een brandblusser en leegde die over een setje kleren. Lucas Hernández, eigenaar van de kleren, bekeek in zijn onderbroek de schade. En liet zich, schaars gekleed, ook niet onbetuigd met de brandblusser.

'Ik maakte al wat mee bij Trabzonspor, Tunesië, in de Afrika Cup en op een WK, maar dit overtrof het nog. Napolitaanse toestanden keer drie – Dries Mertens zal er kunnen over meepraten. Maar de vriendelijkheid van de mensen en voetbalpassie zijn enorm.'
Georges Leekens (69) heeft in zijn trainerscarrière al het nodige meegemaakt. Toch was een week geleden het ontvangst bij het Iraanse Tractor Sazi – zijn 26ste klus als trainer – voor hem weer een bijzondere ervaring. (Het Laatste Nieuws)

'Prijs de dag niet voor het avond is, maar vooralsnog lijkt dit alles heel goed uit te pakken. Echter: één ijsbeer maakt nog geen winter.'
• FC Groningen-directeur Hans Nijland is uitermate gelukkig met de succesvolle start van de tweede seizoenshelft. Maar hij waarschuwt in zijn nieuwsbrief ook voor euforie.

'Het was leuk zolang het duurde'
Usain Bolt heeft zijn voetbaldroom uit zijn hoofd gezet. De Jamaicaanse sprintlegende staakt zijn pogingen een club te vinden. Hij liep onder meer tevergeefs stage bij het Australische Central Coast Mariners. 'Het was een goede ervaring en ik vond het echt leuk om deel uit te maken van een team. Dat is toch wel heel anders dan alleen je wedstrijden lopen op de atletiekbaan.' (ESPN)

Bart Schenkeveld heeft zijn eerste treffer Down Under gemaakt. Vijf maanden na zijn overstap van PEC Zwolle naar Melbourne City werd hij zelfs matchwinner in het knotsgekke duel met Western Sydney Wanderers. 'Dames en heren, Bart Schenkeveld.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.