Bale zal rentree bij Tottenham Hotspur moeten uitstellen

Reacties

Als de deal tussen Real Madrid en Tottenham Hotspur over Gareth Bale spoedig wordt afgerond, zal het alsnog even duren voordat de Welshman zijn officiële rentree kan maken in Londen. Bij de gebruikelijke medische keuringen rond een transfer is een blessure aan het licht gekomen.

Bale zal rentree bij Tottenham Hotspur moeten uitstellen
© Pro Shots

Dit schrijft Marca. Bale zou in Madrid al gekeurd zijn, nadat hij met een blessure was teruggekeerd van de interlandperiode met Wales. De aanvaller arriveerde vrijdag op het trainingscomplex van Tottenham (hoofdfoto), waar de Madrileense bevindingen werden geverifieerd door de medische staf in Engeland.

De verwachting is volgens Spaanse media dat Bale zo'n vier weken aan de kant staat, wat betekent dat hij bijvoorbeeld de competitietopper tegen Manchester United moet missen. Ook als Tottenham de groepsfase van de Europa League haalt, is het de vraag of Bale op tijd fit is voor de eerste groepswedstrijd, die op 22 oktober wordt afgewerkt. Tottenham moet eerst nog twee voorrondes zien te overleven.

Real Madrid en Tottenham staan op het punt om een huurdeal af te ronden, waarbij de nummer zes van het afgelopen seizoen in de Premier League slechts een deel van het salaris van Bale overneemt. De flankspeler kwam tussen 2007 en 2013 al uit voor Tottenham, dat ruim honderd miljoen euro ontving voor Bale.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer G. Bale
Meer over G. Bale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.