Bale en Reguilón stappen vrijdag in vliegtuig voor transfer naar Spurs

Reacties

Gareth Bale gaat vrijdag zijn terugkeer naar Tottenham Hotspur afronden. De Welshman heeft donderdag in Madrid zijn medische keuring succesvol doorstaan en vliegt vrijdag van Madrid naar Londen om daar de deal met zijn oude club af te ronden.

Bale en Reguilón stappen vrijdag in vliegtuig voor transfer naar Spurs
© Pro Shots

Volgens Sky Sports staat niets een terugkeer van Bale bij Tottenham meer in de weg. Na de succesvolle medische keuring stapt Bale vrijdagochtend in het vliegtuig van Madrid naar Londen en neemt daarbij meteen linksback Sergio Reguilón mee. Beide Real Madrid-spelers deden de medische keuring in de Spaanse hoofdstad. Waar Reguilón definitief Tottenham Hotspur-speler zal worden, daar zal Bale gehuurd worden door de ploeg van manager José Mourinho. 

Engelse media kwamen dinsdag al met berichten dat Tottenham werk maakte van de komst van de 31-jarige Bale, die zeven jaar geleden naar Real Madrid vertrok, maar daar niet langer nodig is. 'Er is nog een lange weg te gaan, maar Gareth is dichter bij een vertrek uit Madrid dan in de afgelopen zeven jaar ooit het geval is geweest. De deal is ingewikkeld, maar er is reden om te denken dat het nu heel snel zou kunnen gaan', liet Bale's zaakwaarnemer Jonathan Barnett weten.

Inmiddels is er een akkoord bereikt tussen Real Madrid en Tottenham Hotspur, dat het volledige salaris van Bale voor zijn rekening zal nemen. Dit komt neer op een jaarsalaris van 22 miljoen euro. Het betekent voor de 31-jarige Bale dat hij na zeven jaar terugkeert bij de club die hem in 2013 voor liefst 101 miljoen euro verkocht aan Real Madrid. Daarmee was de inmiddels 83-voudig international van Wales de eerste speler die door de magische grens van honderd miljoen euro ging. 

Spelersprofiel

G. Bale


Geboortedatum:
16 juli 1989
Leeftijd:
34
Geboorteplaats:
Cardiff
Nationaliteit
Wales
Lengte:
1,86 m
Gewicht:
81 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer G. Bale
Meer over G. Bale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.