'Bakker uit irritatie over reserverol PSG, maar biedt meteen excuses aan'

Reacties

Mitchel Bakker heeft afgelopen weekend zijn ongenoegen geuit over zijn aanhoudende reserverol bij Paris Saint-Germain. De twintigjarige verdediger zou zijn weggelopen bij een uitloopsessie, maar keerde al snel weer terug en bood zijn excuses aan.

'Bakker uit irritatie over reserverol PSG, maar biedt meteen excuses aan'
© Pro Shots
Dijon
Dijon
0 - 4
PSG
PSG

Bakker is de laatste weken steevast reserve onder de nieuwe trainer Mauricio Pochettino, waar hij onder diens voorganger Thomas Tuchel nog regelmatig aan spelen toekwam. Ook zaterdagavond bleef de jeugdinternational weer de volle negentig minuten op de bank in de competitiewedstrijd tegen Dijon. En dat begint zijn sporen na te laten.

Volgens L'Equipe liep Bakker tijdens een uitloopsessie geïrriteerd van het veld toen de conditietrainers van PSG hun instructies gaven. Ploeggenoot en concurrent Layvin Kurzawa probeerde hem nog tegen te houden ('Mitch, kom, kom'), maar dat was tevergeefs. 'Nee, het is goed!', zou de voormalig Ajacied hebben gezegd terwijl hij zijn weg vervolgde.

Het duurde echter niet lang voordat Bakker zich bedacht. Twee minuten later stond de linksback weer op het trainingsveld, deed alsnog de oefeningen die hij had gemist en bood na een lang gesprek met de stafleden van PSG zijn excuses aan. Volgens L'Equipe is er dan ook weinig aan de hand en blijft de actie van Bakker zonder gevolgen.

Bekijk hoe Mbappé opnieuw de show steelt bij Paris Saint-Germain
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer M. Bakker
Meer over M. Bakker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.