Bakker kan met PSG op jacht naar Champions League na 'formaliteit'

Reacties

Paris Saint-Germain kan Mitchel Bakker ook in de Champions League inzetten. De Franse kampioen heeft de twintigjarige Nederlander ingeschreven voor het restant van het miljardenbal.

Bakker kan met PSG op jacht naar Champions League na 'formaliteit'
© Pro Shots

Op de initiële lijst die PSG enkele maanden geleden indiende ontbrak Bakker nog, maar net als spits Eric Maxim Choupo-Moting is de Nederlander toegevoegd aan de spelerskern. Edinson Cavani en Thomas Meunier, wier contract niet werd verlengd, kunnen uiteraard niet meer worden ingezet door trainer Thomas Tuchel.

Bakkers erelijst heeft dit seizoen al de ene na de andere update gekregen. De verdediger sleepte met PSG de landstitel, de Coupe de France en de Coupe de La Ligue in de wacht. In de recent gespeelde finales van die laatste toernooien had de door Ajax opgeleide Bakker een basisplaats.

De resterende twaalf clubs in de Champions League mochten drie spelers toevoegen aan de A-lijst, op voorwaarde dat deze spelers sinds 3 februari al wel konden worden ingezet in nationale competities. De toevoeging van Bakker was een formaliteit gezien zijn recente basisplaatsen.

PSG stuit volgende week woensdag in de kwartfinale op Atalanta Bergamo. De laatste keer dat de Parijse formatie zich schaarde onder de laatste vier van de Champions League was in 1994/95, toen George Weah de grote man was.

Bekijk hier alle wijzigingen die clubs doorvoerden in de spelerslijsten

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. Bakker
Meer over M. Bakker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.