Badboy Grealish komt na crash niet weg met alleen excuses

Reacties

Jack Grealish heeft een disciplinaire straf gekregen van Aston Villa na zijn uitstapje van afgelopen weekend. De sterspeler van de Premier League-club heeft inmiddels zijn excuses aangeboden.

Badboy Grealish komt na crash niet weg met alleen excuses
© Pro Shots

Grealish raakte betrokken bij een eenzijdig auto-ongeluk en zou met zijn Range Rover verschillende geparkeerde auto's hebben geraakt. Het gebeurde op een pikant moment. Ook in Engeland was vanwege de dreiging van het coronavirus geadviseerd zoveel mogelijk binnen te blijven. Grealish herhaalde die boodschap zelfs nog op zijn Twitter-account, waarna hij zelf alsnog op pad ging.

Op Twitter gaat hij nu daar het stof: 'Ik wil laten blijken hoe erg ik me schaam om wat er gebeurd is dit weekend. Ik weet dat het een zware tijd is voor iedereen, om zolang binnen te moeten zitten. Ik werd gebeld door een vriend die vroeg ik even bij hem langs wilde komen. Het was dom van me dat ik inging op die uitnodiging. Ik wil niet dat anderen dezelfde fout maken, dus blijf alsjeblieft thuis en volg de richtlijnen. In de toekomst zal ik dat in ieder geval zeker doen. Hopelijk accepteren jullie mijn excuses en kunnen we op korte termijn weer de deur uit.'

Voor Aston Villa was die videoboodschap van Grealish niet voldoende. De captain heeft een forse boete gekregen en krijgt nog een extra straf. Wat die sanctie precies inhoudt, is nog niet duidelijk. Het geld van de boete gaat naar de zorgsector in Birmingham.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.