'Babysittend Inter wil met personal trainer rechtszaken voorkomen'

Reacties

Mauro Icardi en Radja Nainggolan hebben van Internazionale op niet mis te verstane wijze te horen gekregen dat zij ongewenst zijn, in afwachting van een transfer moeten zij deels apart trainen. De club heeft een personal trainer aangesteld voor de twee, om zo juridische stappen van de Argentijn en de Belg te voorkomen.

'Babysittend Inter wil met personal trainer rechtszaken voorkomen'

Vorige week kwam al naar buiten dat het veelbesproken duo geen enkele toekomst heeft bij Inter. De deze zomer aangestelde trainer Antonio Conte is begonnen aan een nieuw project, waardoor er volgens technisch directeur Beppe Marotta geen ruimte meer is voor spelers die zichzelf belangrijker vinden dan het grote geheel. Icardi lag een groot deel van het afgelopen seizoen overhoop met de clubleiding en supporters van Inter, ook Naiggolan kwam regelmatig in het nieuws vanwege zijn bepaald niet professionele gedrag. Hoewel beide spelers op papier steunpilaren zijn bij Inter, moeten zij vertrekken.

Waar eerst nog werd gemeld dat Icardi en Nainggolan gewoon welkom zouden zijn op de eerste trainingen van het nieuwe seizoen, meldt Tuttosport nu dat de kaarten ietsje anders liggen. Het duo moet deels apart van de rest van de selectie trainen, maar dat zou contractbreuk zijn, aangezien de club haar contractspelers zonder goede reden officieel niet kan weigeren van de training. Om eventuele rechtszaken te voorkomen, heeft Inter (na overleg met de clubjuristen) nu een personal trainer aangesteld om met Icardi en Nainggolan aan de slag te gaan.

Zij nemen nog wel deel aan enkele onderdelen van de groepstrainingen, maar zodra er tactisch getraind gaat worden, zijn ze niet welkom meer. Tuttosport schrijft dat die tijdelijke trainer (huidig hoofd jeugdopleiding Daniele Bernazzani) daarmee een soort babysitter voor de twee dissonanten is geworden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.