Babel komt er niet uit met Besiktas: vertrek lonkt

Reacties

Ryan Babel lijkt bezig aan zijn laatste periode in dienst van Besiktas. De aanvaller is er niet in geslaagd een akkoord te bereiken over het verlengen van zijn aflopende contract.

Babel komt er niet uit met Besiktas: vertrek lonkt

Eind november benaderde Besiktas de zaakwaarnemer van Babel, Winnie Haatrecht, om te praten over een nieuwe verbintenis. Die gesprekken hebben geen akkoord opgeleverd, waardoor de kans groot is dat Babel na dit seizoen of misschien al in de winterstop vertrekt bij de Turkse topclub.

'We zijn er niet uitgekomen, dus in principe blijft Ryan tot 30 juni bij Besiktas onder zijn huidige contract, tenzij er nog een konijn uit de hoge hoed wordt getoverd', aldus Haatrecht in gesprek met Voetbal International.

De 31-jarige Babel staat er mede door zijn goede prestaties bij het Nederlands elftal goed op. Dat merkte Haatrecht toen Turkse media onlangs naar buiten brachten dat het contract van de Nederlander mogelijk ontbonden zou worden. 'Dat was fake news, maar veel clubs hebben al belangstelling getoond voor het moment dat hij transfervrij is.'

Voorlopig focust Babel, die bezig is aan zijn tweede seizoen in Istanbul, zich volledig op Besiktas. 'Zijn enige doel is plaatsing voor het EK met Oranje en zelf aanwezig zijn op dat EK', is Haatrecht duidelijk. Babel was dit seizoen in achttien officiële wedstrijden goed voor zes doelpunten in dienst van Besiktas.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.