Babel keert bij Fulham terug in de Premier League

Reacties

Ryan Babel maakt het seizoen af in de Premier League. Onder voorbehoud van een medische keuring, die komende dinsdag op het programma staat, vertrekt de aanvaller op huurbasis naar Fulham.

Babel keert bij Fulham terug in de Premier League

De 32-jarige Babel was in de eerste helft van het seizoen een belangrijke kracht bij Besiktas. De Turkse topclub wilde het aflopende contract van de Nederlander ook graag verlengen, maar daarover werd geen overeenstemming bereikt.

Omdat Besiktas kampt met financiële problemen en Babel één van de grootverdieners is bij de club, was na het klappen van de onderhandelingen een winterse transfer bespreekbaar. Meerdere clubs toonden belangstelling, maar Babel heeft dus gekozen voor Fulham.

Voor Babel wordt Fulham zijn tweede club in Engeland. De vleugelspits kwam eerder uit voor Liverpool, waar hij tussen 2007 en 2011 onder contract stond. Babel moet het Fulham van manager Claudio Ranieri behoeden voor degradatie. Over een langer verblijf bij eventuele handhaving is nog niet gesproken, laat het management van Babel weten aan VI.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.