Babel gaat uit van zware Champions League-strijd met PSV

Reacties

Ryan Babel gaat er niet vanuit dat Galatasaray makkelijk de volgende voorronde van de Champions League gaat bereiken ten koste van PSV. De Nederlander in dienst van de Turkse club is onder de indruk van de Eindhovenaren.

Babel gaat uit van zware Champions League-strijd met PSV
© Pro Shots

Woensdag werd PSV aan Galatasaray gekoppeld in het voorportaal van het miljardenbal. Uiteraard werd Babel uitgenodigd voor de camera van het Turkse clubkanaal om wat inzicht te geven in de Eredivisionist. 'Het is een echt team, dat altijd meedoet om de prijzen. Afgelopen seizoen is dat niet gelukt, maar die ambitie hebben ze wel degelijk. Het zal niet makkelijk worden voor ons', denkt Babel. Ook bij PSV verwachten ze dat de clubs aan elkaar gewaagd zijn.

PSV en Galatasaray spelen op 20 of 21 en op 27 of 28 juli tegen elkaar, al over een maand wordt er dus gestreden om die belangrijke plek in de derde voorronde van de Champions League. 'PSV heeft de afgelopen jaren aardig wat dingen veranderd', weet Babel. 'Ze hebben een nieuwe trainer aangesteld en er spelen enkele jonge spelers met veel potentie. Daar moeten we ons serieus op voorbereiden. We hebben daar enkele weken voor, hopelijk kan ik dan alles geven.'

In totaal speelde Babel elf keer tegen PSV, uiteraard voornamelijk als speler van Ajax. In het seizoen 2007/08 stond hij echter tegenover PSV met Liverpool, in de groepsfase van de Champions League was hij toentertijd trefzeker in Eindhoven.

Bij PSV zullen ze niet niet van blijdschap zijn opgesprongen toen Galatasaray uit de koker kwam. PSV-watcher Marco Timmer bespreekt de loting.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.