AZ zet met liefst dertig spelers volgende stap richting cruciaal duel

Reacties

Liefst dertig spelers maken deel uit van de selectie van AZ voor het trainingskamp in Epe van deze week. Ook de nog niet fitte Calvin Stengs, Myron Boadu, Ron Vlaar en Pantelis Hatzidiakos zitten in het keurkorps.

AZ zet met liefst dertig spelers volgende stap richting cruciaal duel
© Pro Shots

Het viertal miste ook de eerste duels van de oefencampagne. Hatzidiakos kwam sinds november niet meer in actie vanwege een zware knieblessure. Stengs, Boadu en Vlaar raakten tijdens de voorbereiding geblesseerd.

AZ speelt over ruim drie weken al zijn eerste officiële wedstrijd van het seizoen (als de UEFA de KNVB volgt met het toekennen van het beste Champions League-ticket aan Ajax): de tweede voorronde van de Champions League. Over een week wordt daarvoor geloot.

De Alkmaarders verloren in de voorbereiding al van RC Genk en, afgelopen zaterdag, van FC Utrecht. Woensdag wordt achter gesloten deuren geoefend tegen PEC Zwolle.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.